testimoniale

 • Sorin Prada
  Conferenţiar universitar în domeniul marketingului, practicant de marketing în agenţii de publicitate, consultat de marketing în domeniul centrelor comerciale, antreprenor într-un business ce foloseşte marketingul poate în exces... am ajuns la concluzia că sunt copleşit de defecte profesionale legate de marketing. Efectul? Îmi-este foarte greu să lucrez cu oamenii din domeniu. Unii dintre foarte puţinii cu care lucrez cu plăcere sunt cei din echipa PageUp
  Sorin Prada
  deținător lanț de restaurante PAPRI și consultant Marketing Iulius Mall
 • Lucian Lipovan
  Pentru noi, cel mai important este să știm că serviciile cumpărate sunt de calitate, conforme cu brief-ul și livrate la timp, pentru ca și clienții noștri să fie la rândul lor mulțumiți. Când lucrăm cu Page Up stăm foarte liniștiți din toate punctele de vedere. Recomand pentru toate categoriile de servicii grafice!
  Lucian Lipovan
  Digital Media Team / We Love Sport
 • Dănuț Radiș
  Colaborarea cu PageUp este bazată pe profesionalism, eficienţă, încredere şi abordarea cu rapiditate şi experienţă a oricărei situaţii apărute pe parcursul derulării activităţii noastre. Recomand PageUp, bazându-mă pe profesionalismul echipei şi pe rezultatele pozitive înregistrate în urma colaborării noastre.
  Dănuț Radiș
  director, Ferma Media Group
 • Sorin Zorozon
  Efectul colaborării noastre a fost foarte benefic companiei noastre pentru că feed-back-ul s-a simţit imediat. Am început să primim comenzi din diverse locuri ale Europei de la cei mai pretenţioşi clienţi. Recomand PageUp pentru abordarea profesionistă a fiecărui proiect realizat precum şi pentru promptitudinea şi calitatea livării serviciilor.
  Sorin Zorozon
  Director General, Triamed Orthopedic
 • Ciprian Jichici
  Pentru o companie ca a noastră care are în portofoliu nume mari ale jucătorilor din industria farma şi cea petrolieră este foarte important ca serviciile să fie de cea mai înaltă calitate şi livrate la timp. PageUp îndeplineşte toate aceste condiţii şi este furnizorul nostru ideal pentru servicii de grafică. Relaţia noastră este bazată pe respect şi încredere.
  Ciprian Jichici
  Director general, Genisoft